Збираємо відгуки про 2024-2025 навчальний рік)

Re: Збираємо відгуки про 2024-2025 навчальний рік)

Chernenko Hanna -
Кількість відповідей: 1
Я мама учениці 9 класу школи Вега, навчаємось вже другий рік, дуже вдячна вчителям і директору школи за вашу працю, за турботу про наших дітей, після звичайної школи ми наче на світ народились, донька з задоволенням навчається. Вчителі гарно відносяться до дітей і якщо виникли якісь питання завжди можна до них звернутись по допомогу, вони завжди на зв'язку. У школі проходить багато цікавих заходів для дітей і для батьків є шкільний президент і парламент, діти активно беруть участь в житті школи. А приємними бонусами є заохочувальні косміки. Моя донька дуже любить нашу директорку пані Оксану з нею уроки історії неймовірно цікаві і веселі, пана Івана Верещака з інформатики та математики він класний та Ольгу Іванівну вчительку біології яка дуже цікаво подає матеріал. Наша сім'я дуже вдячна школі Вега!

Кількість слів: 128

У відповідь на Chernenko Hanna

Re: Збираємо відгуки про 2024-2025 навчальний рік)

Podolianiuk Halyna -
Коли твоя дитина каже, що їй подобається вчитися, то це велика заслуга викладачів , парламенту ліцею, та директора, а також всього колективу ВЕГА! Є консультації з викладачами, є відео , презентації, домашні завдання, та також звіти про успішність дитини. ВЕГА - це велика шкільна сім'я, в якій затишно, легко та доступно !

Кількість слів: 52