Онлайн-школа VEGA працює за програмою навчання учнів 1-11 класів, яка повністю відповідає вимогам Міністерства освіти України.

VEGA працює над тим, щоб забезпечити високу якість освіти та зробити процес навчання більш доступним та зручним для наших учнів - незалежно від того, в якому куточку світу вони знаходяться.

Навчальна програма охоплює всі предмети, необхідні для успішного проходження шкільної програми, включаючи спорт.

Ми працюємо з досвідченими викладачами, які мають великий досвід роботи з учнями та знають, як допомогти їм досягти найкращих результатів. Команда VEGA - 35 педагогів різного віку та педагогічного досвіду, серед яких - автори шкільних підручників, фіналісти педагогічних конкурсів та премій, власники нагород державного рівня.

Система роботи онлайн-школи пропонує як самостійне освоєння матеріалу, так і роботу з вчителями в живому режимі.

На платформі Moodle представлені інтерактивні уроки, які допоможуть учням зрозуміти складні теми та запам'ятати матеріал на довгий час. Кожен з них - відео, презентація та обов’язкова перевірка знань - тести, домашні завдання, інтерактивні вправи.

Живі онлайни з вчителями передбачають близько 30 консультацій щомісяця разом з класом та педагогом з усіх навчальних предметів згідно МОН, включаючи фізкультуру, мистецтво, громадянську освіту.

Всі онлайни записуються для контролю роботи учнів та педагогів батьками та адміністрацією.

Ми використовуємо сучасні технології, щоб забезпечити максимальну зручність та ефективність навчання. Крім того, наші учні мають можливість звертатися за допомогою до викладачів в будь-який зручний для них час та отримувати відповіді на свої запитання, не чекаючи онлайн-консультацій. Наші класні групи в Telegram активні 24/7.

Ліцей VEGA турбується і про позашкільний розвиток учнів - на постійній основі проводяться загальношкільні виховні заходи, заняття з кулінарії, журналістики, майстерки, уроки з психологом та арттерапевтом, заняття для батьків, вчителі ведуть блог.

Ми розуміємо, що освіта є важливим елементом життя кожної людини, тому ми працюємо над тим, щоб зробити процес навчання більш доступним та ефективним для наших учнів, особливо у воєнні часи.

Онлайн-ліцей VEGA прагне підтримати українських учнів повсякчас, тому 1000 грн. знижка на навчальні пакети для учнів, чиї батьки боронять Україну, для учнів, що знаходяться на лінії фронту, діє постійно.

Завдяки навчанню з нами ви зможете отримати високоякісну освіту та готуватися до майбутнього з впевненістю.

Приєднуйтеся до онлайн-школи VEGA та отримуйте найкращі результати у навчанні!