Ласкаво просимо на онлайн-курси підготовки до 1 і 5 класу!

Наші онлайн-курси розраховано на дітей, які готуються до вступу в перший або п'ятий клас. Ми пропонуємо інтенсивні, живі заняття в zoom, які допоможуть вашій дитині отримати навички і знання, необхідні для успішного старту у школі.


Наша програма складається з 15 занять, які проходять протягом трьох тижнів. Цей тривалий період дає нам можливість ретельно підготувати дітей і забезпечити їм найкращі умови для успіху. Заняття проводяться у невеликих групах, що дозволяє викладачам надати кожному учневі достатньо уваги та індивідуального підходу.

Наші викладачі - професіонали з багаторічним досвідом роботи з дітьми.

Антон Атаманчук відповідає за підготовку до першого класу. Він має глибокі знання основних предметів і вміє передавати їх молодшим школярам з легкістю та зацікавленістю.


За дітей, які готуються до п'ятого класу, відповідальна Світлана Міщур. Вона має багаторічний досвід роботи зі старшими школярами і знає, як підготувати їх до нових викликів і вимог шкільної програми.


За психологічну адаптацію та діагностику учнів відповідальна тьютор початкової школи, психолог Тетяна Ащаулова.


Вартість наших курсів становить 2400 гривень. Ми вкладаємо всі зусилля, щоб забезпечити якісну освіту за доступною ціною. Ви можете бути впевнені, що ваша дитина отримає найкращу підготовку до нового етапу свого навчання.

Запишіть свою дитину на наші курси підготовки до 1 і 5 класу вже сьогодні!

Тел. +38 050 966 1560
Телеграм: https://t.me/VegaSchool/