Записи блогу від Поліщук Оксана

Для всіх

У онлайн-ліцеї "Вега" стартує 2024-2025 навчальний рік! 🌟
Тож ми вирішили познайомити вас детальніше з роботою кожного Вега-класу.
Сьогодні про 10 клас.

Пані Оксана Поліщук викладає історію, пан Іван Верещака- математику та інформатику, пані Інна Дерманюк - українську мову, пані Тетяна Могильова - українську літературу, пані Аліна Мец - зарубіжну, пані Ірина Щербановська- англійську мову, пані Наталія Воробйова - географію, пан Сергій Байдик - трудове та мистецтво, пан Віталій Гусак- спорт, пані Галина Лучик - основи здоров'я та біологію, пані Оксана Окулова- хімію, пані Олена Антикуз - фізику.

Щороку 10 клас опрацьовує по 70 уроків української мови та літератури, громад. освіти,  англійської, біології, по 52 історії України, хімії, ЗУ, інформатики та географії, 35 - зарубіжної, всесвітньої, спорту, технологій та мистецтва. А ще 105 фізики.

Канікули за планом, навчальний рік поділений на 4 чверті.
В кінці року - табель.

Учні старшої школи мають і самостійну роботу, і працюють з вчителями в зумі щодня.
Всі матеріали є на платформі і згідно розкладу учень має опрацювати відео, презентацію самостійно і виконати дз або тест. Всі матеріали авторські, не з ютубу. Все оцифроване, батькам не треба витрачатися на книжки чи зошити.

Уроки з вчителями в нас починаються з 14.00 і є щодня- від 1 до 3 уроків.
Вони консультаційні, без перевірки д/з чи оцінювання- все це лише на платформі, в електронному журналі і строго конфіденційно.
Розклад зумів оновлюється що два тижня і містить не лише уроки, а і широке позашкілля, що робить команда президентки. Відвідування позашкілля- за бажанням, консультацій- за потребою.
Всі консультації записуються.

Наповнюваність класів невелика, ефективність висока - ви можете особисто пересвідчитися в цьому, відвідавши наш сайт vega.net.ua і переглянувши записи уроків.
Там же ви можете ознайомитися з демо платформи за відповідною кнопкою.

Домашні перевіряються вчителями раз на тиждень.
Спілкування - в робочій групі класу.

У всіх наших класах є можливість пробного безкоштовного тижня.

Вартість навчання- 3000 грн/міс, родинам військових- 2000.
Оплата суто помісячна, без одноразових платежів і оплати літа.

Старт набору у 10 клас - вже😉