Записи блогу від Поліщук Оксана

Для всіх


В ліцеї "Вега" відкривається 2024-2025 навчальний рік.
Сьогодні про 8 клас. 🌟

Пані Оксана Поліщук викладає історію, пан Іван Верещака - математику та інформатику, пані Інна Дерманюк- українську мову, пані Тетяна Могильова - українську літературу, пані Аліна Мец - зарубіжну, пані Ірина Щербановська - англійську мову, пані Наталія Воробйова - географію, пані Марина Федьо - музику, пан Сергій Байдик - трудове та малювання, пан Віталій Гусак - спорт, пані Ольга Сахарова - основи здоров'я та біологію, пані Оксана Окулова - хімію, пані Олена Антикуз - фізику.
За класні години відповідає тьюторка - пані Тетяна Ащаулова.

Щороку 8 клас опрацьовує по 70 уроків української мови та літератури, зарубіжної, англійської, геометрії, алгебри,фізики, біології, географії, інформатики, по 35 історії, трудового, інформатики, мистецтва, малювання, основ здоров'я та спорту. А ще 68 уроків хімії та 52 - історії України.

Канікули за планом, навчальний рік поділений на 4 чверті.
В кінці року- табель.

Учні старшої школи мають і самостійну роботу, і працюють з вчителями в зумі щодня.

Всі матеріали є на платформі і згідно розкладу учень має опрацювати відео, презентацію самостійно і виконати д/з або тест. Всі матеріали авторські, не з ютубу. Все оцифроване, батькам не треба витрачатися на книжки чи зошити.

Уроки з вчителями в нас починаються з 14.00 і є щодня - від 1 до 3 уроків.
Вони консультаційні, без перевірки д/з чи оцінювання - все це лише на платформі, в електронному журналі і строго конфіденційно.

Розклад зумів оновлюється що два тижня і містить не лише уроки, а і широке позашкілля, що робить команда президентки. Відвідування позашкілля - за бажанням, консультацій- за потребою.
Всі консультації записуються.



Наповнюваність класів невелика, ефективність висока - ви можете особисто пересвідчитися в цьому, відвідавши наш сайт vega.net.ua і переглянувши записи уроків.
Там же ви можете ознайомитися з демо платформи за відповідною кнопкою.
Домашні перевіряються вчителями раз на тиждень.
Спілкування - в робочій групі класу.

У всіх наших класах є можливість пробного безкоштовного тижня.
Вартість навчання- 3000 грн/міс, родинам військових - 2000 грн/міс.
Запис - вже)

[ Змінено: понеділок 15 квітня 2024 22:12 PM ]